Mladinski odbor Turistične zveze Slovenije vas vabi, da čas, ki ga trenutno večinoma preživljamo doma, izkoristite in nam pokažete svoje znanje, inovativnost ter dobro delovanje v skupini in si zraven prislužite še nagrado Kobilarne Lipica!

Vse mlade v starosti od 16 do 29 let vabimo na virtualni turistični hekaton na temo Dogodek za mlade v Lipici po koroni, ki bo potekal v sredo, 10. februarja 2021 preko platforme Zoom.

Predstavniki Mladinskega odbora Turistične zveze Slovenije vam bodo najprej predstavili izziv ter podali usmeritve in navodila za njegovo reševanje, nato pa boste imele ekipe na voljo čas, da najdete in izpopolnite svojo rešitev. Na koncu boste svojo idejo na kratko predstavili. Tekmovanje bo potekalo v tričlanskih ekipah, najmanjše število sodelujočih ekip je 5 (pet) in največ 10 (deset). Če pa se prijavljate kot posameznik, vam skupino dodelimo mi.

Da si boste lažje predstavljali, kaj vse je v Lipici mogoče, vam bomo v pomoč navedli nekaj dogodkov, ki so jih tam pripravili ob okrogli obletnici. Imeli so gozdno terapijo po posestvu Lipice, spoznavanje skritih kotičkov z električnimi kolesi, predstavitev kraške suhozidne gradnje, zvočno potovanje z gongi pod zvezdnatim nebom, delavnico nordijske hoje ter novo, sproščujočo, lahkotno in zabavna igro disc golf. Tudi Turistična zveza Slovenije je v Lipici pripravila osrednji dogodek leta 2020, med katerim smo med drugim barvali bele lipiške ograde.

Če se vam ob branju tega zapisa porajajo ideje za inovativen dogodek za mlade na lipiškem posestvu, ste idealni kandidat za naš hekaton!

Prijave izbiramo do petka, 5. februarja 2021 na e-naslov info@turisticna-zveza.si.

Veselimo se druženja z vami!

– 1. Virtualni hekaton TZS_2021
– prijava na tekmovanje
– vabilo na hekaton_2021

Dostopnost