OBVESTILA

OBVESTILA ZA DIJAKE, STARŠE IN ZAPOSLENE

 

Dragi dijaki, drage dijakinje.

Počitnice se zaključujejo in ponovno se dijaki višjih letnikov (2. – 5. letnik) vidimo v petek, 1. 9. 2023, ob 7.05. Po uvodnih razrednih urah, sledi pouk po urniku, katerega boste prejeli v šoli.

Dijaki 1. letnikov: Z vašimi starši se srečamo na uvodnem roditeljskem sestanku, 1. 9. 2023 ,ob 16.00 uri, v učilnici strežbe.

Veselim se ponovnega srečanja z vami, do takrat pa vas lepo pozdravljam.

Karmen Stolnik, ravnateljica

ANKETNI VPRAŠALNIK O ŠOLSKI PREHRANI-dijaki, šolsko leto 2022/23

Spoštovani dijaki!

Naše zdravje je v veliki meri odvisno od ustreze prehrane, ki mora biti raznolika, pravilno sestavljena in tudi pravilno pripravljena.

Ker želimo izboljšati šolsko prehrano, vas prosimo, da nam posredujete svoje mnenje. V ta namen smo za vas pripravili anketni vprašalnik. Veseli bomo vaših predlogov, pohval in pripomb, katere bomo uporabili kot osnovo pri načrtovanju izboljšav na področju šolske prehrane v naslednjem šolskem letu. Vprašalnik je anonimen, prosimo vas le, da spodaj navedete  spol in letnik, ki ga  obiskujete.

Povezava do vprašalnika

Govorilne ure

Obveščamo vas, da bodo v četrtek, 3. 5. 2023 ob 16:00, skupne govorilne ure.

PRVI ŠOLSKI DAN: 1. 9. 2022

PRVI ŠOLSKI DAN bo za dijake višjih letnikov (drugi, tretji, četrti in peti letnik) v TOREK, 1. septembra 2022, ob 7.05. Urnik dijaki dobite v šoli. Vstop v šolske prostore je dovoljen samo z masko, ki si jo preskrbite samI.

KOLEDAR DOGODKOV

Nalaganje... Nalaganje...
Dostopnost